dijous, 12 de febrer del 2015

LLEGIR ÉS FÀCIL

UNA  NOVA EXPERIÈNCIA 

1r ESO
BIBLIOTECA D'AULA


Sierra i Fab ra:
Una hª de dragones y princesas
Dahl, Roald:
El gran gigante bonachón         
Dahl , Roald
James y el melocotón gigante
Dahl ,Roald
Las brujas          
J. LÓPEZ,Fernando
El reino de las tres lunas
Isern, M. Pilar
Un correu molt especial
Torrent, Josep
L’estranya desaparició 
Laura
López Narváez, Concha
La sombra del gato y otros relatos de terror
Sorela, Pedro
Cambio de amigos
Molina, Mª Isabel
El herrero de la luna llena
Sommer-Bodenburg
El petit vampir
Del Hoyo, Rodolfo
Un pingüí damunt el televisor
Arguimbau, Miquel
Ai significa amor
Larreula, Enric
 Amics de les estrelles   
Burgas, Àngel
Operació Kyoto
Härtling, Peter
La Jette i els llibreters
Arguimbau,Miquel
L’estàtua sense rostre
Gorriz, Josep
El doctor guineu

BOOKTRAILERS PER RECOMANAR LLIBRES










17 comentaris:

  1. EL ARBOL DE LOS SUEÑOS
    Tracta de un espriotor que veu una noticia al diari, que diu que han arrestat un
    home que escrivia sobre arbres i ocells. Va decidir fer un llibre sobre arbres i ocells. En aqueat llibre n'hi havia 5 i cada un li dedicava al jutge o advocat.
    Ens ha agradat tot i que es bastant irealista i té un final espectacular.

    CRISTINA LORENZO I MARTA CASALS

    ResponElimina
  2. EL ARBOL DE LOS SUEÑOS
    Tracta de un escriptor que veu una noticia al diari, que diu que han arrestat un
    home que escrivia sobre arbres i ocells. Va decidir fer un llibre sobre arbres i ocells. En aqueat llibre n'hi havia 5 i cada un li dedicava al jutge o advocat.
    Ens ha agradat tot i que es bastant irealista i té un final espectacular.

    CRISTINA LORENZO I MARTA CASALS

    ResponElimina
  3. L'estàtua sense rostre - MIQUEL ARGUIMBAU

    Tracta de l'Ahmed, el fill de l'arquitecte del Faraó, que viuen aventures junt amb en Jeruef, un amic de l'Ahmed. En Ramsès II, el fill del Faraó, els crida perquè observin un temple que a una de les estàtues li falta el rostre. Es troben a la Jana, una núbia fugitiva del Sacerdot, que aquest queda entre reixes desobrint els seus secrets. En Jeruef sent alguna cosa per la Jana i finalment es van a viure junts.
    Nota: 5. GENS BO

    Escrit per:
    JOAN CUBERO i BRIÁN BRUNO

    ResponElimina
    Respostes
    1. Falta molta gent, d'entre ells en Jordi Puig, Armand Morales... en resum, la gent que ha llegit el llibre

      Brián Bruno

      Elimina
  4. EL REINO DE LAS TRES LUNAS

    Trata sobre un chico llamado Malkiel que esta a punto de cumplir 16 años, y se escapa de castillo para averiguar como murio su madre ; que segun una leyenda murió assesinada por un juglar de el que supuesta mente estava enamorada aún que Samir su profesor intente detenerlo . El rey Olav al enterarse se enfado y prohibió la musica y la poesia en el reino. Por el camino Malkiel se encuentra con dos chicas a las que acompaña para dirigirse de vuelta al castillo mientras que el rey ha encerrado entre rejas a los juglares y algo va a pasar con Samir , los chicos tendran que detenerlos a todos ...

    Nuestra conclusión:
    Es un libro lleno de distintas emociones, ha sido divertido e intresante.
    Nos ha gustado mucho.

    ANNA LUCEÑO Y CRISTINA LORENZO.

    ResponElimina
  5. Angel Velasco 1º ESO A13 de febrer del 2015, a les 3:14

    El Herrero de la luna llena

    Trata de un reino en el que nace un niño de un conde muy importante pero por una promesa el hijo será criado por los herreros y enseñado en su oficio . Pero por no cumplir las normas es enviado a hacer el camino de Santiago sin nada de dinero y ganándose la vida trabajando de herrero para cumplir su castigo pero su abuela le dio unas monedas de plata . Por el
    camino se encontró con un joven vagabundo que se estaba lavando en el río , le intentó ayudar y el chico escapó . Más tardé coincidió con una carabana de transeuntes que le guió a Santiago Antes de llegar se volvió a encontrar con el chico de antes . Estaba malherido y lo recogieron . Más tarde descubrió que era una chica y que era una esclava de un caballero .
    El caballero les persiguió por todo el camino, cuando llegaron la chica se hizo monja para huir del amo y él hizo unos trabajos para la catedral y al final se prometieron cuando ella termino su periodo de monja .

    ResponElimina
  6. El herrero de la luna llena
    Este libro nos explica una historia sobre un principe que a causa de un intercambio se cria con herreros i a caus de que no hace bien su trabajo como herrero tienen que ir por el camino de Santiago hasta Compostela para entregar un mesaje de todos los grandes herreros.

    LLUC GONZÀLEZ,MARTÍ CATÀ I BRIAN BRUNO ÀNGEL VELASCO

    ResponElimina
  7. Cuando Hitler Robó El Conejo Rosa - JUDITH KERR

    Trata de una niña alemana llamada Anna con su hermano Max con sus padres que son judíos, y el padre escribe para un diario. Pero como Hitler llega al poder quiere exterminar a todos los judíos, así que se marchan a Suiza, a un hotel llamado Gastrof Zwirn donde viven los Zwirn, una familia con dos niños, del que la niña se hace muy amiga de ella. Va a la escuela allá y tras un tiempo marchan a Francia, donde tiene que comenzar de 0 porque allí no se habla alemán. Anna se vuelve muy lista y consigue llegar al Certificat d'Etudées y aprobar. El padre escribe un guión de cine y en Londres lo reconocen y le quieren pagar mucho. Finalmente se van a vivir a Londres. Tras ese viaje deja atrás muchas personas, como su tío Julius, fallecido, Madame Socrate, una amiga francesa o Heimpi, su criada.
    NOTA: 9 BASTANTE BUENO

    BRIÁN BRUNO i tots els lectors del llibre

    ResponElimina
    Respostes
    1. La nota es opcional, a mi m'ha agradat, però a un altre no.

      Brián Bruno

      Elimina
  8. El petit vampir:
    Per: Angela Sommer-Bodenburg.

    Tracta sobre la vida d’un nen que es diu Anton, que és el personatge principal de la història.
    A l’Anton li agrada llegir moltes històries de terror o que tractin de vampirs.

    Resum breu de la historia:

    El pobre Anton està sempre queixant-se de la seva vida, que és molt avorrida… però l’únic que li agrada són els seus llibres, que tracten de vampirs i monstres semblants. A ell li agraden molt els vampirs. Però el que li va passar no s’ho va poder creure.
    Ell, mentrestant llegia un llibre es sentia observat i va fer el gest de mirar a la finestra. I allà estava el petit vampir.


    És un llibre bastant interessant i una mica divertit però al recomano bàsicament per als lectors menors, ja que els grans no crec que els i agradi.

    Roger Arcarons i Arnau Cornellà.

    ResponElimina
  9. Operacio Kyoto fet per : Àngel Burgas

    En Pol farà catorze anys i la seva padrina li regala un viatge per anar a veure-la a Londres. Ès el primer viatge que fa sol. Quan arriba a l'aeroport,la padrina no hi era, sabia que seria un viatge divertit peró no fins a quin punt . Es va trobar a 3 orientals que li deien que anès amb ells, però ell se’n va al lavabo per pensar què podia fer .Llavors es troba un noi que l’ajuda i a partir d’aquí ès troba amb moltes aventures.Intentant escapar-se de la Yoko(un personatge del llibre, que ès dolent) i el seu pla que es acabar amb la Operecion Kyoto llavors veu que no hi ha la seva mare a casa perquè ell truca, pero ningú el respon desprès coneix a un pallaso que es diu Jorge peró no sap la seva identitat que ès policia i ell el defensa. Al cap d’unes hores li diu que ès policia i que vol alguna cosa seva.La Yoko i ell s’enteren que al contrari hi ha tota la seva famla però en Pol no sap segur si era la seva familia. Potser era la seva imaginació.

    Khalid Zerri Bernat Irizan Gerard Pineda

    Conclusio :
    Es un llibre molt estrany perque hi ha la mare que s’inventa una historia i ès un llibre dintre d’un llibre.Es molt interessant la historia de com un nen pot arribar ajudar tant en

    ResponElimina
  10. El HERRERO DE LA LUNA LLENA

    AUTOR: María Isabel Molina
    RESUM BREU:
    Tracta sobre un home que era ferrer i no creia en les supersticions i profecies.El gremi de ferrers li va dir que per no fer els rituals sagrats d'iniciació el condemnarien a fer el camí de Santiago en peregrinació.
    Quan estava de peregrinació es va trobar amb un noi que s'estava ofegant en un riu llavors es va tirar a rescatar-lo.Quan el noi va sortir no li va donar ni les gràcies. Llavors es va trobar una caravana i es va unir a ells. Era la primera caravana de l'hivern i no podia deixar-la escapar així és que es va unir a ells a canvi d'arreglar qualsevol cosa de les caravanes.
    El noi que va salvar resultava ser una noia que s'havia escapat del seu amo per tant era una esclava. Ell la va recollir una altra vegada i la va ficar a la petita farga que tenia la caravana, amb por que li descobrissin perquè estava marcada i el seu amo estava rondant per allà.
    Quan l'amo es va adonar, va intentar fugir. Va cavalcar tota la nit per poder escapar, i ho van aconseguir. Es va enamorar i perquè ella pogués ser lliure es va posar 6 mesos en un comvent . Mentre ell l’esperaria al poble treballant de ferrer, fins que sortĺs i poguessin anar-se'n a casa per casar-se.

    RECOMANACIONS:
    És un llibre molt interessant perquè hi ha una part on es decobreix que el nen és una noia.
    Als nois que els hi agradi les aventures.

    Alba, Biel i Fàtima

    ResponElimina
  11. L’estàtua sense rostre AUTOR: Miquel Arguimbau


    La història tracta sobre l’Amed que és egipci i viu a la riba del Nil. Juntament amb el seu amic i servent ha d’acompanyar el seu pare, arquitecte del faraó, a una missió molt important. Al final troben un temple amb una estàtua sense rostre, i acaben trobant la cara.

    Nosaltres us recomanem aquest llibre, perquè ha estat força interessant, divertit i amb un punt de misteri.

    Lluís Garcia i Àngel Ullastre

    ResponElimina
  12. LA ESTÀTUA SENSE ROSTRE

    Era un nen que estava a casa i be el fill del faraó i li diu que el te de acompanyar al seu pare a una missió molt important i se'n ban amb un vaixell fins el riu amazones i a traves d’allà continuant per la riba fins que arriben a un temple ple de estàtues però una no te rostre.I allà esperen dins el temple i allà la estàtua el final se li apareix el rostre.


    Autor: Miquel Arguimbau

    ResponElimina
  13. La sombra del gato
    Concha López Narváez
    Resum breu:

    Els protagonistes dels relats que conté aquesta obra deixen escapar el mal quan , possiblement , haguessin pogut controlar-lo. Però ara tot aquest mal creix ... i es va transformat en terror ! En aquesta obra , Concha López Narváez aconsegueix que el lector se li talli la respiració , mitjançant l'hàbil combinació de tots els ingredients del gènere.


    Recomanació:

    Aquest llibre es molt interasant perquè parla d’un gat del diable i altres relats de terror que tenen que viure durant tota la seva vida cada nit cada segon cada minut.a

    Khalid Allaui i sammy roberto

    ResponElimina